Liity jäseneksi

Tule vireään joukkoomme! Parhaiten pääset mukaan toimintaamme liittymällä yhdistykseemme alla olevalla liittymislomakkeella, tai ottamalla yhteyttä "yhteystietoja" osiossa mainittuihin yhdistyksemme toimihenkilöihimme. Kotisivuiltamme saat myös paljon tietoa tulevasta toiminnastamme. Tavataan ja tullaan tutuiksi!

 

EKL:n yhteistyö Tallink Silja Oy:n kanssa jatkuu edelleen vuonna 2015. Varustamo antaa kaikille vuonna 2015 liittyneille EKL:n uusille jäsenille risteilyetukortin. 

Liitto postittaa kaksi kertaa vuodessa uusille jäsenille henkilökohtaista postia, joka sisältää mm. etukortin. 

Uuden jäsenen etukortti oikeuttaa koko C–A -luokan hyttiin päivä Tukholmassa -risteilyllä välillä Helsinki–Tukholma–Helsinki (Silja Symphony tai Silja Serenade).

Vaihtoehtoisesti lahjakortin voi käyttää koko hyttiin reitillä Turku–Tukholma–Turku (Siljan Baltic Princess, 23 tunnin risteily).

Risteilylle lähtevät maksavat matkastaan ainoastaan hyttimaksun, joka on Helsinki–Tukholma välillä 40 euroa ja Turku–Tukholma välillä 15 euroa. Maksu koskee siis koko hyttiä, ja siihen voi majoittua useampi henkilö.

Etukortin saa jäsenmaksunsa jo maksanut uusi jäsen, jonka tiedot on toimitettu keskusliittoon.

Etukortit toimitetaan suoraan uusille jäsenille kirjepostilla kahdessa erässä;
1. erä ennen juhannusta
2. erä ennen joulua

Painoteknisistä syistä johtuen emme pysty etukäteen kertomaan tarkkoja päivämääriä siitä, mihin mennessä liittoon ilmoitetut uudet jäsenet ovat mukana kussakin edellä mainitussa postituksessa.

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry

 

Haluan liittyä Kuohun ja Vesangan Eläkkeensaajat ry:n jäseneksi!

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkeasioista, edunvalvonnasta sekä liiton ja sen yhdistysten
harraste- ja kulttuuritoiminnasta

EKL ry on maan toiseksi suurin valtakunnallinen eläkkeensaajajärjestö, jolla on 50 toimintavuoden kokemuksella merkittävää yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja lähes 80 000 jäsentä. EKL nostaa aktiivisesti esille eläkkeensaajan arkea koskevia epäkohtia, joita ovat mm. terveyspalvelujen taso ja saatavuus, eläkeikäisen verotus ja eläkeindeksiin vaikuttavat asiat.

Alueellisesti toimivia yhdistyksiä EKL:lla on reilut 350, joista varmasti löydät asuinpaikkaasi lähellä toimivan yhteisön.

Eläkkeensaajien Keskusliitto järjestää jäsenilleen monipuolista kurssitoimintaa mm. tanssi-, liikunta-, musiikki-, kädentaito- ja elämäntaitokursseja.

Paikallisissa yhdistyksissä toiminta on usein jokaviikkoista ja monipuolista.

Tule mukaan toimintaan!